Back to All Events

Gaza Surf Club (Серф-клуб Сектора Гази)

  • Кінотеатр «Київ» Velyka Vasylkivska Street 19 Kyiv, 02000 Ukraine (map)

1 грудня, 17:00

реж. Філліп Грант

Німеччина, 2016

KyivMusicFilm та Surfin’ua, перше і набільше серф-ком’юніті України, презентує зворушливе кіно про серфінг, свободу та вміння насолоджувалася життя всупереч обставинам.

Газа — невеличкий клаптик землі із населенням 1,7 мільйона, стиснутий між Ізраїлем та Єгиптом й ізольований від зовнішнього світу. Це 26 миль із гаванню, що більше не обслуговує судна. Туди важко дістатись або щось доставити, а шансів вибратися звідти майже немає. Відсутність будь-яких перспектив стала нормою для молодого покоління.

Але у цьому безвиході є свій острівець свободи – серферське ком‘юніті міста Газа. Протягом кількох десятків років до країни потрапило всього біля 40 дощок для серфінгу. Саме дошки й дають молоді відчути свободу у цій місцевості – між узбережжям, що постійно нагадує про жорстку реальність та морським кордоном, що контролюється Ізраїлем.

Перед показом засновник ком‘юніті Surfin’ua Серафим Романов та телеведучий Олександр Педан вперше презентують відео своєї спільної минулорічної подорожі на трейлерах по Норвегії. Полярне коло, фьорди та, звичайно ж, арктичний серфінг — чудова короткометражка про пригоди, незабутні враження, дружбу і мотивацію жити по максимуму.